LOGISTIEK

Onze logistics consulting behandelt douane, vervoer, en opslag. Energoavia biedt zowel consulting en de daarmee verband houdende diensten op invoer, uitvoer en logistieke kwesties binnen Rusland aan, als ook allerlei daarmee in verband houdende werkzaamheden. Wij hebben ruime ervaring met alle aspecten van deze route van verrichtingen voor de invoer van goederen in Rusland vanuit Europa, en wij kunnen goederen door alle stadia van het de invoerproces begeleiden. Wij kunnen Russische staatscertificatie van producten, vergunningen, en diverse vergunningen voor de invoer verkrijgen van goederen naar Rusland, evenals voorbereidende documenten, overeenkomsten met banken afhandelen en contact leggend met makelaars, vertegenwoordiging en andere specialisten.

Energoavia verzorgd leveringen via het spoor en vrachtwagen, alsmede over zee. Wij importeren hi-tec machines naar Rusland voor derden en ook verkoop op de lokale markt onder de naam van Energoavia behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen uw opdrachten in het Russisch, het Engels, het Duits, en het Nederlands behandelen en uitvoeren.

Wij zijn vertrouwde partners van vele internationale bedrijven en wij doen er alles aan de door uw verstrekte opdracht naar volledige tevredenheid uit te voeren.

Indien noodzakelijk (en met toestemming van de cliént), word er voor de technische ondersteuning bij de uitvoering van de projecten en de optimalisering van de projectleiding gebruikgemaakt van specialisten uit Japan, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Nederland.